Tävlingskalender 2022

söndag 2022-05-22 Hudiksvall
söndag 2022-08-14 Östersund
lördag 2022-08-27 Bollnäs
lördag 2022-09-24 Örnsköldsvik

Ny organistation på Mittendurocupen.

2006 var året då jag återstartade Mittendurocupen efter att den hade varit borta några år, 17 år alltså med allt mellan 4-7 deltävlingar / år har jag funnits på plats för att ni ska få åka bra endurotävlingar.
Sedan dess har jag drivit cupen med ambitionen att erbjuda bra tävlingar i mellannorrland för att främja utvecklingen av enduron i detta område.
Målet för mig har aldrig varit att göra denna cupen för ekonomisk vinning utan just för att utveckla enduron i mellannorrland.
Med start 2020 kunde vi dock se en trend med skjunkande deltagarantal, trodde väl att det var en följd av Covid 19 men vi ser i år en ännu större nedgång och nu har vi kommit till läget att det helt enkelt inte går driva cupen med det upplägg som varit längre då vi börjar hamna i ett läge där jag får betala för att göra det och det förstår säkert dom flesta att det inte är hållbart.
Så därför har jag tagit beslutet att kliva av tåget,

MEN det betyder inte att cupen dör utan istället kommer nya ta över.
Det blir Lars Berglund och Stefan Olsson som tillsammans med arrangörerna fortsätter driva detta vidare i samma anda, att ha en bra regional serie.
Skillnaden blir att bussen ej finns på plats men fortsatt kommer det bli fina tävlingar, det är jag helt övertygad om.

Den inställda tävlingen i Bollnäs kommer köras med nytt datum den 27 Augusti.
Tävlingen i Östersund körs på planerat datumet medans tävlingen i Ö-vik körs 24 September då ursprungsdatumet krockade med Ränneslätt.

Lars och Stefan kommer få tillgång till såväl hemsida som Facebook så ni kommer hitta aktuell information på samma sätt som vanligt även i framtiden.

Anmälan till Östersund öppnar inom kort.

/Marcus Frändén